Colorrun 2018

Inleiding

Op vrijdag 20 april zullen de sportbuurtcoaches van Asten voor basisschoolkinderen van groep 7 & 8 en de eerste jaars van het Varendonck college Asten een geweldige loop organiseren in de vorm van een Color Run. Rondjes lopen maar dan met een belevenis voor jong en oud die iedereen nog lang zal bijblijven door de fantastische kleurpracht die deze loop teweeg gaat brengen.

Bij de colorrun gaan de leerlingen een afstand ongeveer 3 kilometer lopen over een vast parcours door Someren. Binnen dit parcours zullen de leerlingen op verschillende stations worden opgewacht en worden begroet door prachtige kleuren die letterlijk zullen komen overwaaien. De leerlingen zullen uiteindelijk als een waar kleurenpalet over de finish gaan en een fantastische beleving rijker zijn.

Het poeder dat gebruikt zal worden voor onze run is geheel natuurlijk waar een biologisch afbreekbare kleurstof aan is toegevoegd. Het levert absoluut geen gevaar op voor de gezondheid en het milieu. Het geeft wel een waanzinnig effect en de lopers veranderen in een kleurrijke vrolijke massa.

Video

Foto Album

Foto bij Colorrun 2018
Foto bij Colorrun 2018
Foto bij Colorrun 2018