Colorrun 2023

Op vrijdag 21 april zullen de buurtsportcoaches van Leef! Asten voor basisschoolkinderen van groep 7, 8 en de eerste jaars van het Varendonck college in Asten weer een geweldige loop organiseren in de vorm van een colorrun. Rondjes lopen maar dan met een belevenis die iedereen nog lang zal bijblijven door de fantastische kleurpracht die deze loop teweeg gaat brengen.
 
Bij de colorrun gaan de leerlingen een afstand van ongeveer 3 kilometer lopen door Asten heen. Binnen dit parcours zullen de leerlingen op verschillende stations worden opgewacht en worden begroet door prachtige kleuren die letterlijk zullen komen overwaaien. De leerlingen zullen uiteindelijk als een waar kleurenpalet over de finish gaan en een fantastische beleving rijker zijn.
 
Het poeder dat gebruikt zal worden voor onze run is geheel natuurlijk waar een biologisch afbreekbare kleurstof aan is toegevoegd. Het levert absoluut geen gevaar op voor de gezondheid en het milieu. Het geeft wel een waanzinnig effect en de lopers veranderen in een kleurrijke vrolijke massa.

Per school word er ook gevraagd om een aantal vrijwilligers aan te leveren om tijdens deze dag te helpen. Denk dan aan een Colorpoint, oversteekplaats, drinkplaats etc. Wanneer Je weet welke vrijwilligers er kunnen komen helpen horen wij dat graag!

Daarnaast mag je je ook aanmelden als vrijwilliger. Wil je dus graag helpen tijdens dit evenement stuur dan een mailtje naar info@leefasten.nl. 

Kosten: €25,- per klas! Elke school ontvangt na het evenement een factuur. 

Wil je je als school aanmelden? Vul het onderstaande formulier per klas (+/- 35 kinderen) in! 

LET OP! u hoeft uw kind niet apart op te geven dit gaat allemaal via de scholen!

Colorrun 2023

Prijs: GRATIS
Afgelopen
Datum Tijd Locatie
21-04-2023 10:00 tot 12:00 uur Evenementen terrein Asten
Lienderweg 100
5721 CN Asten

Contact

Video

Facebook