Jeugdwerk Jong NL Asten

Inleiding

Ben jij tussen de 4 en 18 jaar? Maak dan kennis met het jeugdwerk door met leeftijdsgenoten leuke activiteiten te doen. We organiseren activiteiten zoals een dropping, knutselen, balspellen, vuur maken en nog véél meer. Kom vrijblijvend 3 bijeenkomsten mee spelen. Kijk op de website: www.jnasten.nl/jeugdwerk voor meer informatie.

Aanbod

Omdat iedereen het leuk vindt om met leeftijdgenoten te spelen of actief te zijn, is de club ingedeeld in verschillende leeftijdsgroepen.

4, 5 EN 6 JARIGEN: de Minioren
De Minioren vragen om een spel dat bij hun leeftijd past, een spel vol beweging en vol variatie, met korte opdrachtjes waarin ze hun fantasie en hun energie kwijt kunnen. Dat kan bij Jong Nederland.

7, 8 EN 9 JARIGEN: de Maxioren 
De maxioren spelen graag in een groep. Ze zijn van nature actief. Hun wereld is één en al spel, en één en al nieuwsgierigheid. De spelmogelijkheden hiervoor zijn talrijk: sport en spel, er op uit trekken of de wereld ontdekken door middel van opdrachten.

10, 11 EN 12 JARIGEN: Junioren
De Junioren zijn graag actief bezig in teamverband. Zij hebben een kritische kijk in de wereld om hun heen en willen steeds nieuwe dingen ontdekken. Activiteiten die hen aanspreken zijn: themagericht werken, teamsporten, creatief spel en activiteiten gericht op samenwerking.

13, 14 EN 15 JARIGEN: Senioren 
Als Senior wil je graag de 'alledaagse' sleur ontduiken. Gezelligheid en helemaal jezelf kunnen zijn vind je belangrijk. Je hebt veel behoefte aan het samen zijn in een groep, de eenheid en de sfeer. Veel verschillende types, maar toch één groep.

16 EN 17 JARIGEN: 16+ ers
16+ ers willen zelfstandig zijn. Gezelligheid is belangrijk. Zelf activiteiten bedenken en organiseren met je vrienden van de club. Of helpen bij één van de andere leeftijdsgroepen. Een verantwoordelijke taak. 16+ ers hebben de toekomst bij Jong Nederland. Vaak komt nieuwe leiding voort uit deze groep.

Contact

Mart Joosten

Dijkstraat 34a
5721 AP Asten

Foto Album

Foto bij Jeugdwerk Jong NL Asten
Foto bij Jeugdwerk Jong NL Asten
Foto bij Jeugdwerk Jong NL Asten