Pietenpret Asten 2023

Pietenpret Asten 2023

Op woensdagmiddag 29 november 2023 zullen de Buurtsportcoaches van Leef!Asten en de sportieve naschoolse kinderopvang Sportstuif een evenement genaamd 'Pietenpret' organiseren in Sporthal de Schop te Asten. Pietenpret is bedoeld voor alle kinderen uit groep 1 t/m 4 in de gemeente Asten.

Tijdens Pietenpret zullen er verschillende spelletjes en oefeningen plaatsvinden om de kinderen in de sfeer van Sinterklaas en zijn pieten te brengen. De opdrachten omvatten activiteiten zoals over de daken lopen, van dak naar dak slingeren, zaklopen, klimmen tegen een schuindak, lopen over smalle en brede daken, pakjes stapelen, de stormbaan trotseren, van het dak glijden en nog veel meer!

Wij zijn op zoek naar vrijwilligers, bij voorkeur ouders/verzorgers, die willen helpen bij het begeleiden van groepjes kinderen tijdens de activiteiten. Zonder de hulp van deze 'hulppietjes' kan Pietenpret 2023 helaas niet doorgaan.

Als u bereid bent om als vrijwilliger mee te doen en de kinderen te begeleiden bij dit vrolijke evenement, neem dan contact op met ons. Uw hulp is van belang om deze dag onvergetelijk te maken voor de kinderen van Asten. Dank u wel!

Pietenpret Asten 2023

Prijs: GRATIS
Leeftijd: Groep 1t/m4
Afgelopen
Datum Tijd Locatie
29-11-2023 14:00 tot 15:45 uur Sporthal De Schop
Lienderweg 66
5721CN Asten

Inschrijven

Het maximum aantal inschrijvingen voor dit evenement is bereikt. Er zijn geen nieuwe inschrijvingen meer mogelijk.